Vandens kristalai

Nauja

Kristalai interjerui ir gėlių drėkinimui, įvairiaspalviai, 9gr

Šiuo metu neturime


0,99 €

Gražūs ir spalvingi drėkinantys vandens karoliukai-kristalai yra visiškai bekvapiai ir nepavojingi. Vandens kristalai yra sudaryti iš saugaus ir nekensmingo biogelio, todėl yra visiškai saugūs laikyti namuose. Išbrinkę vandenyje jie po truputį atiduoda drėgmę Jūsų augalams. Taip pat tai yra puiki idėja kambario dekoracijoms.

Rutuliukų skersmuo: 
1.5 - 2.5 mm prieš įdedant į vandenį. 
10 - 15 mm prisigėrę vandens. 

Paruošimo instrukcija: Vieną maišelį rutuliukų užpilkite 1 l vandens ir palikite 6-8 valandoms arba tiesiog nakčiai. 

Rutuliukams „prisigėrus“ vandens, tiesiog nupilkite likusį vandens perteklių ir štai – Jūsų vandens kristalai paruošti naudojimui. 

Svarbu: Vandens kristalai yra pagaminti iš gelio, todėl yra daugkartinio naudojimo. Kristalai sugeria vandenį, o po to jį po truputį atiduoda bei mažėja patys. Jiems sumažėjus maždaug per pusę, tiesiog užpilkite juos dar kartą vandeniu ir palaikykite kelias valandas. 

Vandens karoliukų paskirtis: 

- Sudėkite vandens karoliukus tiesiog į pasodintos gėlės vazoną ant dirvožemio, jie po truputį garuos ir atidavinės vandenį augalams bei juos drėkins. Tai tikrai ne tik nuostabiai gražu, tačiau ir labai naudinga, jeigu kur nors išvykstate ilgesniam laikui ir neturėsite galimybės laistyti savo augalų. 

- Vandens kristalus galima naudoti ir skintoms gėlėms, tačiau skintos gėlės reikalauja žymiai daugiau vandens, todėl reikėtų į vazą įpilti šiek tiek vandens, kad gėlės kotas būtų drėkinamas daugiau. 

- Taip pat, jei sumaišysite šiuos rutuliukus su dirvožemiu ir pasodinsite augalą, Jums nereikės taip dažnai jo laistyti. 

- Kai kuriuos augalus, kurie reikalauja labai daug vandens, galima sodinti tiesiog į vandens karoliukus be jokios žemės. Rekomenduojame pasitarti su sodininkai, kokius augalus galima taip sodinti. 

- Galite naudoti tiesiog kaip dekoraciją. Supilkite rutuliukus tiesiog į vazą, padėkite ant lėkštutės ar padėklo arba tiesiog supilkite į bet kokią kitą tarą bei pasistatykite norimoje vietoje. Taip galite kurti norimas kompozicijas ir puošti savo aplinką. 

- Kadangi vandens kristalai yra nuolat drėgni, jie labai puikiai tinka kambario orui drėkinti. 

No customer comments for the moment.

Parašyti atsiliepimą

Vandens kristalai

Vandens kristalai

Kristalai interjerui ir gėlių drėkinimui, įvairiaspalviai, 9gr