Kaip suplakti tobulą margaritą?
Gražėjant orams, temperatūrai kylant aukščiau, norisi vis gaivesnių gėrimų. Kokteilis Margarita – gaivus, labai greitai paruošiamas, pasižymintis aštroku, tačiau maloniu ir daugeliui patinkančiu skoniu. Margarita net paprastą dieną paverčia ypatinga proga.
Siūlome pasinaudoti, mūsų patarimais ir paragauti šio gėrimo:
1. Žalioji citrina, druska, likeris – tai trys pagrindinės margaritos kokteilio dalys. Visada naudokite tik šviežio laimo sultis.
2. Taip pat įsigykite tekilos ir kokybiško apelsinų likerio, pvz. Cointreau arba Combier.
3. Druskos naudojimas ne taisyklė, o patarimas, tad jei druskos nenorite, jos ir nevartokite.
Tobula margarita susideda iš 60 ml tekilos, 30 ml laimo sulčių, 20 ml likerio ir 1 šauktelio cukraus ir vandens sirupo (santykis 1:1). Taurės kraštus sudrėkinkite perbraukdami laimo skiltele, taurės kraštus panardinkite į druską, įdėkite ledukų. Ingridientus suplakite su ledu ir supilstykite į taures, papuoškite laimo grėžinėliu.
Skanaus!